Graan van Flakkee
Vermalen in Ouddorp
Gebakken door jouw bakker
Eigen desemcultuur
Desembroden
Deze desembroden zijn altijd bij ons verkrijgbaar — gebakken met meel van het eiland (Flakkees meel), onze eigen desemcultuur en niets meer dan wat tijd, zorg en ambacht. Dat zorgt voor een knapperige korst, een zachte binnenkant en een pure smaak die je meteen herkent.
Gebruik < en > om te bladeren
Desem
Flakkees Meerzaden
Desem
Flakkees Volkoren
Desem
Flakkees Wit
Desem
Flakkees Mais
Desem
Meergranen
Desem
Spelt
Desem
Spelt Zonnepit
Desem
Spelt Meerzaden
Desem
Koolhydraat arm
Broodspecialiteiten
Deze lekkernijen vind je altijd bij ons – van knapperige stokbroden en luchtige eierkoeken tot roombotercroissantjes en hartige worstenbroodjes op familierecept. Ze worden gemaakt met ons eigen deeg of desem, het beste meel en pure ingrediënten. Door tijd, zorg en vakmanschap krijgen ze die volle smaak en perfecte textuur waar je steeds naar teruggrijpt.
Gebruik < en > om te bladeren
Stokbroden
Paves
Jalapeño & Olijftomaat
Plukbrood
Breekbrood
Fougasse
Bollen
Croissantjes
Worstenbroodjes
oorsprong
Alles begint met tarwe van onze vaste leverancier op Goeree-Overflakkee. Vervolgens wordt het in Ouddorp verse gemalen meel, dat de basis vormt voor onze desembroden, eierkoeken, stokbroden en worstenbroodjes. Met onze eigen desemcultuur krijgt elk product de tijd om te rijzen, waardoor je proeft waar het vandaan komt — van veld tot bakker.
Graan van Flakkee
Stap 1
Ons verhaal begint op Goeree-Overflakkee, met tarwe van onze vertrouwde leverancier. Zo houden we de keten kort, transparant en verbonden met de streek.

Vermalen in Ouddorp
Stap 2
De tarwe wordt gedroogd en vervolgens bij onze molenaar in Ouddorp vermalen tot vers meel en bloem. Zo blijft de smaak puur en de voedingswaarde behouden.

Gebakken door jouw bakker
Stap 3
In onze bakkerij in Bergen op Zoom gebruiken onze bakkers dit verse meel om desembroden, worstenbroodjes, eierkoeken en meer te bakken.

Eigen Desemcultuur
Stap 4
Met onze eigen desemcultuur krijgt elk product ruim de tijd om te rijzen. Dat geeft de herkenbare volle smaak, luchtige structuur en kwaliteit die jij proeft.

Specialiteit
Worstenbroodjes
Opa Soeteman wist wel wat lekker was.
Zijn recept voor worstenbroodjes lag jarenlang veilig opgeborgen… tot wij het weer vonden! En dat niet alleen: we hebben zelfs de slager van vroeger opgespoord, die nu opnieuw onze worst maakt. Precies zoals opa ‘m bedoelde – uniek, geheim en boordevol smaak.
Het resultaat? Een goudbruin broodje met sappige, kruidige worst waar je direct blij van wordt. Uit de oven en zo op je bord, als hij onderweg al niet op is gegeten.